Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Turbo Monteren? Kies voor minimale risico's en maximale zekerheid

Een turbo vervangen is geen dagelijks werk en er kan het nodige mis gaan. In 95% van de gevallen is de defecte turbo niet de oorzaak, maar een gevolgschade van een probleem elders. De turbo vervangen zonder correcte diagnose is vragen om herhaalschade. Wanneer u  zich registreert belt Turbo’s Hoet u binnen 30 minuten met gratis technische ondersteuning om dit te voorkomen. Tevens heeft u dan recht op “Geen Gezeur Garantie”. 
Mocht er onverhoopt wat mis gaan met de door ons geleverde turbo dan ontvangt u de eerste 12 maanden een vervangende turbo (bij registratie vóór de montage). 

Registreer uw Turbo op Turbopartner.com.

Registreer uw turbo snel en eenvoudig op onze website turbopartner.com of via de app en maak aanspraak op deze uitgebreide garanties van Turbo’s Hoet.

> TECHNISCHE ONDERSTEUNING  
BINNEN 30 MINUTEN  
Na registratie van uw turbo bellen wij binnen 30 minuten voor technische ondersteuning 

> 24 MAANDEN GARANTIE 
Profiteer altijd van 24 maanden garantie op onze turbo’s. 

> GEEN GEZEUR GARANTIE 
Mocht er onverhoopt wat mis gaan met de door ons geleverde turbo dan ontvangt u de eerste 12 maanden een vervangende turbo (bij registratie vóór de montage). 
 

Word Turbopartner

Voor TurboPartners gaat Turbo’s Hoet nóg verder. Na het volgen van een gratis training kan een garagist gecertificeerd TurboPartner worden. U sluit dan werkelijk élk risico uit en biedt u uw klanten de beste service. 

DE EXTRA'S VOOR TURBOPARTNER OP EEN RIJ: 
 
> DEKKING ARBEIDSLOON  
De TurboInsurance dekt de extra arbeidsuren die u in de garantie moet steken, zelfs wanneer die extra uren ontstaan zijn door een montagefout. Met de combinatie van GeenGezeurGarantie en TurboInsurance sluit u echt alle technische en financiële risico’s uit. 

> VOERTUIGSPECIFIEKE MONTAGE INSTRUCTIES 
U ontvangt bij iedere turbo een uitgebreide montage instructie, essentieel voor de correcte montage. Indien beschikbaar leveren we zelfs voertuigspecifieke montage instructies van HaynesPro zodat u er zeker van bent dat u de turbo perfect monteert. 
 
> TOEGANG TOT ONZE TURBO-KENNISBANK 
 
Bij praktische vragen kunt u rechtstreeks via video en foto contact opnemen met onze turbospecialisten of via de app onze kennisbank raadplegen. Dat voorkomt onnodige diagnose-uren en zorgt ervoor dat u uw klanten de beste service biedt.