Opleidingen

Een opleiding volgen bij Koskamp

Koskamp Opleidingen is een Academy voor iedereen die werkzaam is binnen een autobedrijf.

Het bijgeschoold blijven in de Automotive branche wordt steeds belangrijker als automonteur. Het wordt ook steeds lastiger door de snelle ontwikkelingen in de branche. Koskamp Opleidingen is een Academy die in het leven is geroepen om medewerkers van het autobedrijf te helpen om bij te blijven en om de kwaliteit en kennis in het autobedrijf te vergroten. Door de juiste kennis en vaardigheden in het autobedrijf op niveau te houden, kan het autobedrijf de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en een uitdagende concurrent blijven in de Automotive branche.

Koskamp Opleidingen biedt naast technische opleidingen voor de automonteurs, ook commerciële opleidingen aan voor de receptioniste en het management van het autobedrijf. Als commercieel medewerker in een autobedrijf kan het lastig zijn om uzelf commerciële vaardigheden aan te leren. Na het volgen van een commerciële opleiding bent u een expert op het gebied van het onderhouden van klantrelaties, klant processen en klanten werven.

Koskamp Opleidingen heeft meerdere trainingscentra waar zowel commerciële als technische opleidingen gehouden worden. Zo zit er in elke regio wel een trainingscentra en is de reistijd voor elke autobedrijf beperkt. Er wordt een vaste trainer aangesteld met ervaring uit de praktijk.

In Assen, Nijmegen en Kampen is er een mogelijkheid voor het volgen van een technische training.

In Assen, Nijmegen, Den Ham, Lelystad, Kampen, Steenwijk en Zutphen is er een mogelijkheid om een commerciële training te volgen.

Een aantal voordelen op rij:

  • Trainen in de regio;
  • Een vaste trainer uit de praktijk;
  • Trainingstijden van 09:00 uur - 16:00 uur of 14:00 uur - 21:00 uur;
  • Planning en online training;
  • Persoonlijk opleidingsplan op maat d.m.v. de niveautoets;
  • Minder verleturen door werknemers door inzet van online training;
  • Training uit het opleidingsplan van Koskamp worden (deels) geaccordeerd door BOSCH;
  • De opleidingen worden volledig verzorgd in één van onze opleidingscentra.