Binnenkort nieuwe vestiging in Arnhem!

De Koskamp vestiging in Arnhem gaat verhuizen! De voorbereidingen voor het neerzetten van een prachtig pand aan de Driepoortenweg in Arnhem zijn in volle gang.

Bent u benieuwd naar de vorderingen van de verbouwing van onze vestiging in Arnhem? Hier kunt u een aantal fraaie beelden van de vooruitgang vinden.

Inmiddels wordt er hard gewerkt om de Koskamp vestiging in Arnhem begin mei operationeel te laten zijn! Het gloednieuwe pand biedt een groot aantal voordelen. Zo is het, na de verbouwing, een groot en modern pand dat gemakkelijk bereikbaar is.

Door deze nieuwe vestiging in Arnhem kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Dit betekent namelijk dat wij vanaf mei beschikken over een bredere voorraad en u kunnen voorzien van een hogere servicegraad!

Werkplaats van de Toekomst

De automarkt is verschuivende. Onderhoudt u over een aantal jaar alleen nog maar elektrische auto’s? Is uw apparatuur nog wel toekomstgericht?

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de nieuwste ontwikkelingen in de markt, beschikt ons nieuwe pand over een ‘Werkplaats van de Toekomst’. U kunt een Technische Opleiding volgen en met de nieuwste equipment trainen om ervoor te zorgen dat uw autobedrijf toekomstbestendig is én blijft! 

Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Neem contact op met uw accountmanager of laat uw gegevens achter op deze pagina.