Technische opleidingen

De techniek in de automobielbranche ontwikkelt zich in een snel tempo, de auto’s worden geavanceerder en het is soms moeilijk om hierin bijgeschoold te blijven. Koskamp Opleidingen biedt de oplossing om te zorgen dat u als automonteur bijgeschoold blijft en alle auto’s in de werkplaats kunt ontvangen.

Hoe de toekomst eruit ziet is onzeker, het is wel zeker dat de werkplaats er over 10 jaar anders uit zal zien als nu. 

Koskamp Opleidingen helpt u voorbereid te zijn op de toekomst!

Koskamp Opleidingen biedt samen met Autoniveau technische opleidingen aan voor automonteurs. Allereerst wordt er bepaald welk niveau u als monteur heeft, zodat u altijd uitgedaagd wordt en er geen onderwerpen worden behandeld die u zelf al onder de knie heeft. Als u start met de technische opleiding van Koskamp Opleidingen dan wordt er gestart met een niveautoets, deze niveautoets bestaat uit 8 onderwerpen. U krijgt van elk onderwerp 10 vragen, als u er 7 juist beantwoord dan heeft u dit onderwerp gehaald en komt deze niet voor in het opleidingsplan.


Training & het opleidingsplan

De trainingen van het technische opleidingsplan bestaan uit een online training als voorstudie en een praktijkdag. Tijdens de praktijkdag worden met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten uitgevoerd. De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online toets. Wordt deze behaald met een voldoende? Dan ontvangt u als deelnemer een certificaat.

Kosten & Ondersteuning

De kosten voor een opleidingsplan zijn €1.320 per jaar. Als u gebruik maakt van een technische training dan kunt u de helpdesk van autoniveau onbeperkt raadplegen, mocht u problemen hebben in de werkplaats waar u niet uit komt.


Welke niveaus zijn er en wat houden deze in? 

De technische opleiding bestaat uit vijf verschillende niveau's. Elk niveau heeft zo haar eigen specialiteit en zorgen er uiteindelijk voor dat u alle onderdelen van de technische opleiding beheerst. Klik hier om te zien wat elk niveau van de technische opleiding inhoudt.Wilt u zich inschrijven voor een technische opleiding?

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op. Uw accountmanager zal z.s.m. contact met u opnemen.