Logistiek Medewerker (zaterdag) (Bilthoven)

Heb je altijd al een passie gehad om auto te rijden en dit te combineren met je werkzaamheden? Kom dan op zaterdag bij ons werken! Bestellingen bezorgen voor Koskamp is werken met veel vrijheid. Je bent het visitekaartje voor Koskamp en verzorgt de laatste meters naar de ontvanger van de bestelling. Je maakt elke dag mensen blij die zitten te wachten op hun bestelling!

Wat ga jij doen?
Als Logistiek medewerker zorg jij ervoor dat het juiste product tijdig bij de juiste klant wordt afgeleverd.
Je bent het visitekaartje van Koskamp. Voor klanten vertegenwoordig jij alles waar Koskamp voor staat: juiste producten, klantvriendelijkheid en professionaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat jij vriendelijk, correct en enthousiast overkomt.

Wie ben jij? ​​​​​​

  • Je bent beschikbaar op zaterdagen (werktijden zullen tussen 08:00 uur en 13:00 uur liggen);
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs (B) en je weet wat het is om verantwoord te rijden en om op tijd te komen;
  • Je bent gemotiveerd en stressbestending;
  • Je hebt een gedisciplineerde houding en bent klantvriendelijk tegen onze klanten;
  • Je woont binnen een straal van 25 kilometer van de vestiging.

Wat bieden wij jou?

  • Het werken in een jong team
  • Een leuke functie binnen een gezond en groeiend bedrijf
  • Goede begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele  en prettige werksfeer en werkomgeving

Voor wie ga je werken?
Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten. Dit doen wij door het leveren van kennis en ondersteuning in combinatie met een zeer breed assortiment automaterialen en banden. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze toegevoegde waarde zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Bij Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. Koskamp staat voor: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, passie en samenwerken aan een optimaal resultaat! Koskamp heeft daarnaast een sterke online focus en wil deze trend maximaal ontwikkelen in al haar activiteiten. Alle bedrijfsprocessen zijn dusdanig ingericht dat zij deze online focus volledige ondersteuning bieden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer!