Schoonmaakster (Den Ham)

Kun jij professioneel en zelfstandig werken? Heb jij een gedisciplineerde en nauwkeurige werkhouding en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen?
Wij zijn per 1 oktober 2020 op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er voor de dinsdagen en donderdagen tussen 9.00 uur en 15.00 uur. 

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring of je hebt affiniteit met werkzaamheden in de schoonmaakbranche;
  • Je bent beschikbaar op zowel de dinsdagen als de donderdagen;
  • Je bent ongeveer 12 uren per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en zelfstandige functie binnen een gezond en groeiend bedrijf;
  • Een marktconform salaris;
  • Een professionele en prettige werksfeer en werkomgeving.

Voor wie ga je werken?
Familiebedrijf Koskamp is de leverancier, dienstverlener en opleider voor autobedrijven, nu en in de toekomst. Onze missie is om onze klanten succesvoller te maken.

Bij Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. Koskamp staat voor: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, passie en samenwerken aan een optimaal resultaat! Koskamp heeft daarnaast een sterke online focus en wil deze trend maximaal ontwikkelen in al haar activiteiten. Alle bedrijfsprocessen zijn dusdanig ingericht dat zij deze online focus volledige ondersteuning bieden.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer!