Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Koskamp Connected: de GPS oplossing voor de automotive

 

Koskamp Connected - De GPS oplossing voor de automotive

 

De GPS tracker is speciaal ontwikkeld voor routeregistratie, plaatsbepaling en urenregistratie van gemotoriseerde voertuigen en is daarom zeer geschikt voor onder andere wagenparkbeheer. Deze tracker verstuurt continu zijn positie en coördinaten naar het platform. Hierdoor zal deze tracker altijd een mooie vloeiende route weergeven op de kaart.

Tevens is het mogelijk om met de optionele startonderbreker relais het voertuig of werkmateriaal uit te schakelen op afstand via de portal of app.

Met deze GPS tracker kunnen de bewegingen van een enkele bedrijfswagen tot een volledig wagenpark beheerd worden.

U kunt de tracker aansluiten op elke 9V tot 30V stroombron. Hierdoor is hij geschikt voor gebruik in boten, motorfietsen, scooters, brommobielen, bestelwagens, vrachtwagens, personenwagens, heftrucks verwijderen meestal hogere voltage hiervoor is een andere gps-tracker noodzakelijk!

Door de M2M-simkaart werken de trackers in meer dan 85 landen, waaronder de gehele Europese Unie. U heeft dus geen extra kosten voor gebruik in het buitenland.

De GPS tracker moet ingebouwd worden in een voertuig of object met een vaste stroombron. Door de tracker direct aan te sluiten op de stroombron kan deze eenvoudig geïnstalleerd worden. De tracker is vervolgens direct live te volgen via de bijbehorende software. Ook zonder externe stroombron houdt de Wired tracker het een aantal dagen vol op zijn eigen accu. Tevens is het mogelijk om automatische rapportages te ontvangen van ritten, uren registratie en bijv. snelheidsmeldingen.

Notificaties

Met de speciale software is het mogelijk om een aantal notificaties automatisch in te stellen. Dit zijn de notificaties:

✔️ Bewegingsdetectie

✔️ ACC status

✔️ Botsing/zware crash melding

✔️ Snelheidsoverschrijding

✔️ Geofencing

✔️ Route afwijking

✔️ Stroom onderbroken