EDGe Mobility

Word specialist in elektrisch rijden, meld u nu aan voor hét keurmerk EDGe Mobility!

De markt van elektrisch rijden ontwikkelt zich in een snel tempo. Er komen geregeld nieuwe modellen elektrische auto's op de markt en de techniek wordt steeds geavanceerder. Als eigenaar van een autobedrijf is het van belang om met de ontwikkelingen mee te gaan. Om uw klanten te kunnen blijven bedienen is aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools in de werkplaats en ondersteuning nodig. EDGe Mobility helpt u hierbij!


EDGe Mobility is hét kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven. Aangesloten autobedrijven worden op het gebied van elektrisch rijden ondersteunt en krijgen uitgebreide services. Met het EDGe Mobility kwaliteitslabel krijgen u en uw medewerkers specifieke opleidingen en trainingen. U haalt met deze opleidingen de benodigde kennis naar uw autobedrijf om alle vragen van uw klanten te beantwoorden. Klanten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan, kunt u optimaal informeren en van dienst zijn. Mocht u een complex vraagstuk hebben, dan kun u contact opnemen met de technische helpdesk.

Naast opleidingen, trainingen en de technische helpdesk worden er laadpalen en apparatuur bij uw autobedrijf geïnstalleerd. Klanten hebben hierdoor de mogelijkheid om hun auto’s op te laden. Als u via Koskamp EDGe Mobility wordt, dan krijgt u de eerste drie maanden gratis regionale marketing. Koskamp helpt u om EDGe Mobility regionaal in de markt te zetten. Dit gebeurt middels Facebookondersteuning en content op uw website.


Om aan te sluiten bij het keurmerk EDGe Mobility moet uw autobedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Hoog kennisniveau
  • Goed geoutilleerde werkplaats
  • Bereidheid en middelen om te investeren in kennis en equipment
  • Minimaal twee gediplomeerde eerste autotechnici
  • Minimaal één service adviseur
  • Minimaal één directeur/bedrijfsleider/ondernemer

Bent u aangesloten bij het keurmerk EDGe Mobility? Wij verzorgen ook de regionale marketing voor u! 

Als u elektrische auto’s in de werkplaats kunt ontvangen, dan wilt u dit ook graag aan uw (nieuwe) klanten laten weten. Daarom verzorgen wij voor u de regionale marketing, marketing in uw eigen gebied! Door middel van Google Ads- en Facebookcampagnes laten wij aan uw klanten weten dat u specialist bent in elektrisch rijden.

Maak gebruik van ons complete marketingpakket zodat uw (potentiële) klanten weten dat u dé specialist bent. Door dezelfde berichten op meerdere kanalen te communiceren naar uw klanten, wordt de boodschap beter onthouden! 

 1. Landingspagina op de website

Wij zetten op uw website een tekst over EDGe Mobility met passende afbeeldingen. Ook is er de mogelijkheid om een wesbiteslider over EDGe Mobility op uw homepagina te zetten met een link naar de landingspagina. De communicatie wordt doorverwezen naar deze pagina.

2. Remarketing

Hebben (potentiële) klanten de EDGe Mobility landingspagina bekeken? Dan helpen wij ze door middel van remarketing herinneren dat u de specialist bent in EV-voertuigen en dat ze bij u terecht kunnen voor laadpalen. 

3. Google Ads campagnes:

Als u Google Ads campagnes in zet, dan kunt u zelf bepalen in welk gebied de advertenties worden getoond. De advertenties worden in de gewenste straal rondom uw bedrijf weergeven!

Display Bannering

Adverteer met uw EDGe Mobility banners op websites zoals Nu.nl en Marktplaats. Wij stellen deze advertenties zo in dat deze alleen zichtbaar zijn in een straal van 10 km rondom uw bedrijf. U bereikt met deze advertenties (nieuwe) klanten in uw omgeving.

YouTube Advertising

Laat een gaaf EDGe Mobility filmpje zien in het YouTube-netwerk van Google. Met YouTube Advertising bereikt u dagelijks een groot bereik, veel jongeren en volwassenen. Met max. €5 per dag bereikt u al duizenden mensen.

Zoekwoord

Met een zoekwoordcampagne wordt u bovenaan in de zoekresultaten getoond als klanten Googlen op bijvoorbeeld elektrisch rijden. Word snel en gemakkelijk in de zoekresultaten gevonden door (nieuwe) klanten met een zoekwoordcampagne.  

Per kwartaal een andere vormgeving

4. Facebook

Creëer meer interactie met uw klanten door middel van Facebookberichten. Elke maand krijgt u één Facebookbericht in dezelfde vormgeving als de Google Ads campagnes.

Heeft u vragen over de EDGe Mobility marketingondersteuning? Neem dan contact op met de marketingafdeling van Koskamp: [email protected]