Wilt u onze app downloaden?

Google Play

EDGe Mobility

Word specialist in elektrisch rijden, meld u nu aan voor hét keurmerk EDGe Mobility!

De markt van elektrisch rijden ontwikkelt zich in een snel tempo. Er komen geregeld nieuwe modellen elektrische auto's op de markt en de techniek wordt steeds geavanceerder. Als eigenaar van een autobedrijf is het van belang om met de ontwikkelingen mee te gaan. Om uw klanten te kunnen blijven bedienen is aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools in de werkplaats en ondersteuning nodig. EDGe Mobility helpt u hierbij!

Meer informatie over EDGe Mobility?


EDGe Mobility is hét kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven. Aangesloten autobedrijven worden op het gebied van elektrisch rijden ondersteunt en krijgen uitgebreide services. Met het EDGe Mobility kwaliteitslabel krijgen u en uw medewerkers specifieke opleidingen en trainingen. U haalt met deze opleidingen de benodigde kennis naar uw autobedrijf om alle vragen van uw klanten te beantwoorden. Klanten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan, kunt u optimaal informeren en van dienst zijn. Mocht u een complex vraagstuk hebben, dan kun u contact opnemen met de technische helpdesk.

Naast opleidingen, trainingen en de technische helpdesk worden er laadpalen en apparatuur bij uw autobedrijf geïnstalleerd. Klanten hebben hierdoor de mogelijkheid om hun auto’s op te laden. Als u via Koskamp zich aansluit bij het het EDGe Mobility keurmerk, dan krijgt u de eerste drie maanden gratis regionale marketing. Koskamp helpt u om het keurmerk EDGe Mobility regionaal in de markt te zetten. Dit gebeurt middels Facebookondersteuning en content op uw website.


Om aan te sluiten bij het keurmerk EDGe Mobility moet uw autobedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Hoog kennisniveau
  • Goed geoutilleerde werkplaats
  • Bereidheid en middelen om te investeren in kennis en equipment
  • Minimaal twee gediplomeerde eerste autotechnici
  • Minimaal één service adviseur
  • Minimaal één directeur/bedrijfsleider/ondernemer