Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Koskamp Kennis Check

Anno 2022 is het bijscholen van u en uw personeel ontzettend belangrijk. De automarkt is verschuivende en de voertuigen die u moet onderhouden worden steeds complexer. Daarnaast beschikken deze voertuigen steeds vaker over ingewikkelde software.

Het is belangrijk dat u met de tijd meegaat en uzelf blijft onderscheiden in een veranderde markt. Koskamp wil u daar graag bij helpen en daarom hebben wij de Koskamp Kennis Check ontwikkeld!

De Koskamp Kennis Check is een screening van uw basiskennis over uw vakgebied; het onderhouden van auto’s. De onderdelen die in de Koskamp Kennis Check naar voren komen zijn:

 

  • Airco systemen
  • Data netwerken
  • Motormanagement systemen
  • Sensor & actuatoren
  • Stabiliteit en stuursystemen

Meer informatie over de Koskamp Kennis Check?


Kosten Kennis Check

De kosten voor de Koskamp Kennis Check zijn 150 euro. Wanneer u zich vervolgens inschrijft voor één van de trainingen worden deze kosten gecrediteerd. Op deze manier wil Koskamp u zoveel mogelijk ondersteunen en ervoor zorgen dat u klaar bent voor de toekomst!

Wilt u zich ook blijven ontwikkelen en niet achterblijven? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij doen ons uiterste best om uw contactaanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Het doel van de Kennis Check

Het doel van de Koskamp Kennis Check is het inzicht creëren in het niveau van u en uw monteurs. Doormiddel van de test krijgt u duidelijk inzichtelijk op welke vlakken uw monteurs zich nog kunnen ontwikkelen. Door het bieden van deze inzichten helpt Koskamp u om uw monteurs zo efficiënt en snel mogelijk bij te scholen. In combinatie met AutoNiveau biedt Koskamp vervolgens gerichte trainingen aan om u en uw monteurs waar nodig bij te scholen.