Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Moobi

Moobi is een netwerk van gecertificeerde EV & Hybride specialisten op het gebied van onderhoud, reparatie en passende laad oplossingen voor zowel privé als zakelijk. Moobi beschikt over een uitgebreid service netwerk van garages met een specialisatie in elektrische en hybride auto’s. De monteurs worden opgeleid om alle elektrische en hybride auto’s te onderhouden of reparaties uit te voeren.

Naast specialisme in onderhoud, reparatie en APK bij elektrische en hybride auto's biedt Moobi ook laadoplossingen voor thuis laden, zakelijk laden en onderweg laden. 

Meer informatie over Moobi?


Heeft u interesse om Moobi center te worden?

Heeft u een universeel garagebedrijf en bent u op zoek naar uitbreiding van uw werkzaamheden en producten? Als Moobi center worden de monteurs opgeleid tot ware EV & Hybride specialisten.

Daarnaast zal er passend advies gegeven moeten kunnen worden over laadoplossingen voor privé en zakelijk, waar ook opleidingen voor zijn. Zo kunt u als Moobi center een hele nieuwe doelgroep aanspreken en optimaal helpen met hun elektrische of hybride auto.

 

2021-11-25 13_55_32-Window.png