Bovag Jaarcongres 2019 - "U zult echt moeten investeren in training en opleiding"!

Woensdag 9 oktober 2019 was het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Tijdens dit congres heeft voorzitter Gerard ten Buuren een aantal belangrijke zaken aangehaald.

Trainingen en opleidingen!

"Ik heb een hekel aan het woord moeten, maar u zult echt moeten investeren in training en opleiding. Dat is actueler dan ooit. En meer dan ooit wordt het directe contact met uw klant steeds belangrijker om hem binnen uw bedrijf te houden. Een actief social media beleid is daarbij niet meer weg te denken. En dat is echt niet zo ingewikkeld. Het hoort erbij."

Wat kunt u zelf doen?


Koskamp helpt u met een Technische Opleiding, een Commerciƫle Opleiding of een Opleiding Bedrijfsvoering.

Klik hier voor meer informatie over de Koskamp Opleidingen

Pass-Thru:

"Natuurlijk, er zijn grote uitdagingen. Bijvoorbeeld de invloed van de autofabrikanten via telematica op de berijder van de auto en de beschikbaarheid van en toegang tot technische voertuiginformatie. Het belang van een goede lobby in Den Haag, maar zeker ook in Brussel is duidelijk."

Wat kunt u zelf doen?


Zorg dat u zelf toegang krijgt tot de originele fabrikantendata. Pass-thru is de toegang tot technische fabrikantendata.

Wij helpen u graag met Pass-Thru! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier voor meer informatie over Pass-Thru!

Samenwerken!

"U kunt niet alles alleen, de groei van het aantal leden dat zich heeft aangesloten bij een garageconcept is dan ook logisch."

Wat kunt u zelf doen?


Koskamp kan u helpen met een passend advies om te kijken of een garageconcept bij uw bedrijf past.