Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Koskamp Opleidingen presenteert Update Jezelf

Koskamp Opleidingen heeft een rebranding ondergaan! We hebben niet alleen onze look and feel vernieuwd, maar ook een website volledig nieuw ontworpen om jullie een nog betere ervaring te bieden.

Of je nu een ervaren professional bent die zijn/haar vaardigheden wil uitbreiden, of net begint in de automotive sector en een solide basis wilt leggen, wij hebben de perfecte opleiding voor jou. Onze website biedt een overzichtelijk platform om jouw opleidingsreis te beginnen. Je kunt nu eenvoudig navigeren door ons uitgebreide cursusaanbod en gedetailleerde informatie vinden over elke opleiding.

Klik hier om naar de website te gaan

Win kaarten voor de Formule 1 in Zandvoort

Om onze rebranding te vieren, hebben we een speciale actie. Als je je inschrijft voor een opleiding voor 16 augustus of al ingeschreven bent, maak je automatisch kans op 2 x 2 kaarten voor de Formule 1 en andere mooie prijzen! Wat is er nu spannender dan het bijwonen van een Formule 1 race en tegelijkertijd je professionele vaardigheden uit te breiden? Meld je vandaag nog aan voor een van onze opleidingen en wie weet juich jij binnenkort jouw favoriete coureur toe in Zandvoort!

Bekijk hier de actie