Krapte in de mobiliteitsmarkt: Koskamp helpt met een uniek leertraject!

Familiebedrijf Koskamp is niet alleen een leverancier, maar ook de dienstverlener en opleider voor de Automotive. De behoefte aan nieuwe talenten in de Automotive wordt steeds groter. Er is een tekort aan technisch personeel. Daarom komt Koskamp met de Koskamp Academy.

Familiebedrijf Koskamp is niet alleen een leverancier, maar ook de dienstverlener en opleider voor de Automotive. De behoefte aan nieuwe talenten in de Automotive wordt steeds groter. Er is een tekort aan technisch personeel. Daarom komt Koskamp met Koskamp Academy.

Een onderdeel van Koskamp Academy is het opleidingstraject tot assistent automonteur. Dit is een uniek opleidingstraject van vier maanden, waarbij talenten worden (om)geschoold tot assistent automonteur met baanintentie. Wij spelen met dit opleidingstraject in op de behoefte van onze klanten en bieden tegelijkertijd talenten, die staan te popelen, de kans om aan de slag te gaan.

Koskamp streeft naar maximale ontwikkeling en plezier tijdens het traject. Na het behalen van het certificaat, gaan wij met elke kandidaat een maatwerktraject inzetten. Koskamp gaat dit opleidingstraject een aantal keren per jaar organiseren in samenwerking met AutoNiveau, Innovam, OOMT, het UWV en gemeenten.

Op dit moment hebben zich al veel gemotiveerde, technische talenten aangemeld. 'Wij zijn er ontzettend trots op dat wij binnenkort onze eerste groep talenten kunnen opleiden'.

Heeft u ook interesse in een talent, die graag opgeleid wil worden binnen uw bedrijf? Of wilt u graag aan de slag bij een van onze waardevolle klanten? Neem dan contact op met po@koskamp.nl.