Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Nieuw bij Koskamp - Solutions Pro

Snel en makkelijk diagnose stellen met Solotions Pro

Koskamp heeft in samenwerking met AutoNiveau een nieuwe dienst: Solutions Pro. Dit is een aanvulling op de huidige helpdesk en er zijn ruim achtduizend technische bulletins toegevoegd aan de database waarin u als gebruiker kunt zoeken naar oplossingen voor storingen.  

Dit is mogelijk omdat wij, in samenwerking met AutoNiveau, een unieke internationale samenwerking zijn aangegaan met Elektro Partner uit Denemarken en Danny Versluis, op YouTube beter bekend als ‘DiagnoseDan’. Hierdoor maken we samen met AutoNiveau nu deel uit van een internationaal netwerk van specialisten.  

Het platform van Elektro Partner is mede ontstaan dankzij de input van Danny Versluis. Hij heeft zijn naam hier dan ook aan verbonden. Daarnaast delen ook andere, internationale partijen hier hun kennis en sinds kort AutoNiveau dus ook. Hierdoor groeit de kennis die verzameld wordt met de dag en daar profiteren alle leden van.  

Door gebruik te maken van Solotions Pro bespaart u tijd omdat u gebruik kunt maken van de uitgebreide database. Dit scheelt in de tijd die u met een storing bezig bent en de auto is sneller weer de werkplaats uit.  

De kosten voor een jaarabonnement op Solutions Pro zijn 350,- euro exclusief BTW. U hebt dan 1 licentie, waarmee u met drie mensen tegelijkertijd kunt inloggen. 

Klik hier voor meer informatie en om Solotions Pro aan te vragen!