APK Monitor

Weet u hoeveel klanten er jaarlijks bij uw garage komen voor de APK keuring? Heeft u inzicht in het aantal klanten die jaarlijks niet terugkomen voor de APK? Kortom, is uw achterdeur gesloten? De APK Monitor geeft u inzicht in al deze vragen!

Weet u uw APK Marktaandeel in uw eigen regio?

“Ruim 40% van het aantal werkplaatsbezoeken heeft APK als drijfveer”. Aan 65% van de apk-keuringen zit onderhoud verbonden, banden wordt bij 50% van de APK's zelfs vervangen. Een losse APK genereert zo’n €180,- totale omzet. In combinatie met onderhoud ligt dit gemiddelde rond de €500,-.

Hoe zorgt u ervoor dat u nieuwe klanten in uw garage krijgt en uw eigen klanten behoudt?

APK is een verplicht moment voor de automobilist en er zijn veel APK-keuringstations. Maar..Hoe zorgt u ervoor dat de automobilist bij uw garage komt en blijft komen? APK Monitor biedt de oplossing! U krijgt inzicht in uw APK marktaandeel, ziet hoe de markt er in uw regio uitziet en wij helpen u met het inzetten van gerichte marketing zodat u zichtbaar wordt onder uw klanten. Vroeger werd er vaak een advertentie in de krant of in een huis aan huis blad gezet maar tegenwoordig gebeurt dit ook veel online. U kunt bijvoorbeeld denken aan een Facebook campagne, maar ook aan een advertentie op bijvoorbeeld marktplaats of buienradar. Met de APK monitor van Koskamp wordt u geadviseerd en geholpen in marketing met 1 doel = Meer APK = Meer omzet!!

Wat doet APK Monitor?

  • Geeft u inzicht in het marktaandeel gericht op APK in uw eigen regio!
  • Adviseert u op het gebied van marketing
  • Helpt u met het inzetten van gerichte marketing
  • Vergroot uw APK marktaandeel
  • Meer APK = Meer Omzet = APK monitorMeer informatie over de APK Monitor?