Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Missie & Visie

Koskamp is het familiebedrijf binnen de automotive sector. Met meer dan 50 jaar ervaring, weet Koskamp als geen ander wat een autobedrijf nodig heeft. Daarom biedt Koskamp méér dan alleen automaterialen. Zo kunnen wij u als autobedrijf marketingondersteuning, ICT-ondersteuning en Opleidingen & Trainingen aanbieden. Op deze manier kunnen wij het succes van u en uw bedrijf nóg groter maken.

Samen met ruim 400 collega’s verspreid over 12 vestigingen in Midden, Noord en Oost-Nederland werken we flink aan de toekomst en streven wij ernaar om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen. Hierbij staat ontwikkeling en innovatie voorop. Wij laten ons niet tegenhouden door tegenslagen. Met onze nuchtere blik gaan we tegenslagen te lijf en geven niet eerder op dan dat we ons doel bereikt hebben. Zo kunnen wij uw leverancier, dienstverlener en opleider zijn, voor nu en in de toekomst.

Missie

‘’Wij zijn de meest complete leverancier, opleider en dienstverlener in de automotive.’’ 

Als professioneel en gedreven familiebedrijf wil Koskamp met unieke toegevoegde waarden een betrouwbare en complete samenwerkingspartner zijn voor onze automotive klanten.   

Visie 

‘’Wij helpen u nóg succesvoller te worden’’ 

Koskamp richt zich continu op het vergroten van het succes van klanten. Dit doen wij door ons te richten op de B2B-markt. Om auto- en garagebedrijven te beschermen, heeft Koskamp ervoor gekozen om sinds de oprichting niet te verkopen aan de particuliere markt.Het logistieke proces van Koskamp sluit aan op de wensen van de klanten, met frequente leveringen en brede voorraden. Klanten kunnen ook ’s avonds en op zaterdag geholpen worden vanwege de ruime openingstijden van ons bedrijf.

Maar Koskamp staat voor meer dan alleen automaterialen. Koskamp biedt deskundig technisch en commercieel advies aan hun klanten. Koskamp biedt personeel in de automotive de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van techniek, commercie en bedrijfsvoering met Koskamp Opleidingen. Ook is Koskamp vooruitstrevend met garageconcepten en aanvullende marketingmiddelen.

De klantadministratie wordt op een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte manier afgehandeld, wat bijdraagt aan de tevredenheid van de klanten. Koskamp doet wat er beloofd wordt en wil de verachtingen continu overtreffen.

Koskamp heeft een sterke online focus en ontwikkelt deze trend in alle activiteiten. Koskamp biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare webshop aan, evenals slimme online koppelingen, consumentgerichte bandenshops en offertemodules.

Doordat Koskamp zich focust op het vergroten van het succes van haar klanten, heeft Koskamp zich te weten onderscheiden van andere bedrijven in de branche. Koskamp blijft zich vernieuwen om hun klanten de beste service te kunnen bieden en hun succes te vergroten.

Onze unieke kernwaarden

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Ze zijn verweven in ons doen en laten. In ons Koskamp DNA. De unieke Koskamp kernwaarden zijn:

Doorzetten

Wij zijn doorzetters. Wij gaan vastberaden door, laten ons niet uit het veld slaan, lossen tegenslagen op en geven niet eerder op totdat wij ons doel bereikt hebben.  

Ontwikkelen

Wij blijven ons continu ontwikkelen. Wij geloven dat we nooit klaar zijn met ontwikkelen. Wij durven te experimenteren met nieuwe dingen.  

Nuchterheid

Wij zijn nuchter. We laten ons niet snel uit evenwicht brengen en we kunnen zaken in perspectief zien. We staan met beide benen op de grond.  

Samenwerken

Wij werken samen, altijd en met alle collega’s. Het gezamenlijk resultaat staat bij ons voorop. We helpen elkaar en maken elkaar sterker.  

Recht door zee

Wij houden van duidelijkheid en transparantie en bespreken alles rechtuit en rechtstreeks met elkaar.