Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Pass-Thru | Onafhankelijk repareren

De autotechniek ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. De techniek in de moderne auto's wordt steeds complexer en uitgebreider. Om deze auto's goed te kunnen onderhouden is de juiste kennis en informatie van essentieel belang. 

Wij helpen u graag met Pass-Thru voor uw bedrijf. Hiermee brengen wij uw garage direct in contact met de server en de service van de autofabrikanten. Zo kunt u onafhankelijk repareren in uw eigen garage! 

Wij bieden verschillende soorten diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de lastige materie Pass Thru. 

Meer informatie over Pass-Thru?


Pass Thru Online trainingen

Met de online Pass Thru trainingen wordt het werken met de fabrieksdocumentatie van de VAG, BMW, PSA-groep en Opel - Chevrolet uitgelegd. Daarnaast wordt u bijgeschoold op het gebied van het uitvoeren van software updates voor de desbetreffende auto.

U kunt direct na het bestellen van de online training starten.

Online training VAG Groep

In deze online training wordt het werken met de VAG groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. 

Online training BMW - Mini 

Na het volgen van deze online training ben je in staat om zelfstandig de werkplaatsdocumentatie te raadplegen van BMW en te werken met de diagnosetester (ISTA). 

Online training PSA Groep

In deze online training wordt het werken met de PSA groep fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd.

Online training Opel - Chevrolet


In deze online training wordt het werken met de Opel - Chevrolet fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. 

Online training Volvo - Polestar

 

In deze online training wordt het werken met de Volvo - Polestar fabrieksdocumentatie en het uitvoeren van software updates uitgelegd. 

Pass Thru coaching on the Job

Wij snappen dat Pass-Thru complex is, daarom bieden wij de mogelijkheid om een Pass-Thru expert bij uw bedrijf langs te laten komen om in praktijk te laten zien hoe het werkt.Pass Thru mogelijkheden