Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Onze geschiedenis

1969  »

Koskamp werd in 1969 opgericht door Johan Koskamp. Hij startte met de verkoop van automaterialen, banden, vloeistoffen en gereedschappen. Het bedrijf groeide snel door de snelle uitbreiding van het wagenpark in Nederland. In 1975 verhuisde Koskamp naar een nieuwe locatie in Den Ham en had op dat moment vijf bezorgauto's om bestellingen bij de klant af te leveren.

1986  »

In 1986 opende Koskamp haar tweede vestiging in Kampen, waarmee het verzorgingsgebied aanzienlijk werd uitgebreid. Vervolgens startte Koskamp in 1992 met Direct Service voor spoedleveringen vanuit 15 vestigingen in Noord en Oost Nederland. In 1994 nam het bedrijf Bosma & zonen over, waardoor er nieuwe vestigingen werden geopend in Leeuwarden en Drachten.

2000  »

In 2000 begon Koskamp met televerkoop en werden er acht routes per dag ingepland bij sommige vestigingen. In 2008 was de bouw van het hoofdkantoor en magazijn in Den Ham voltooid en hebben alle vestigingen hetzelfde herkenbare uiterlijk gekregen.

2014  »

In 2014 begon Koskamp met het geven van commerciële en technische trainingen aan klanten in de opleidingscentra in Assen en Nijmegen.

In 2016 opende Koskamp een nieuwe vestiging in Zutphen om de servicegraad in de regio te verbeteren en in 2018 werd een nieuw magazijn en opleidingscentrum geopend in Kampen om de servicegraad verder te verhogen.

HEDEN 

Vandaag de dag heeft Koskamp 12 vestigingen verspreid over Noord- en Oost-Nederland met ruim 400 medewerkers in dienst.

Koskamp streeft ernaar om garagebedrijven nu en in de toekomst alles wat ze nodig hebben voor hun bedrijfsvoering te bieden en voortdurend mee te bewegen met de ontwikkelingen in de automotive branche.