Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Het familiebedrijf Koskamp

Het familiebedrijf Koskamp

Bij Koskamp vormen familiewaarden de kern van alles wat we doen. Het verhaal begint in 1969, toen Johan Koskamp op een bescheiden 22-jarige leeftijd Koskamp oprichtte. De familiebanden versterkten zich in 1986, toen neef Bram Teun Koskamp zich aansloot als medewerker bij Koskamp nadat hij al een aantal jaren als vakantiekracht werkzaam was geweest. Later in 1993 trad ook dochter Liesbeth Koskamp toe tot het familiebedrijf.

Na het openen van een aantal nieuwe vestigingen, verschillende overnames en door autonome groei staat er anno nu een prachtig bedrijf. Vernieuwingen zijn door het bedrijf altijd omarmt zoals de opzet van een centraal klanten contact centrum begin deze eeuw. Daarnaast is het realiseren van moderne locaties in combinatie met een uitmuntende logistiek een van de unieke kernwaarden van de onderneming.

In 2018 nam de familie Koskamp een belangrijke stap door een externe algemeen directeur aan te stellen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Tim Heinen die al een aantal jaren binnen het bedrijf werkzaam was vervult deze functie sindsdien. Dit besluit illustreert het streven naar vooruitgang en groei, terwijl het bedrijf toch trouw blijft aan de oorspronkelijke waarden van de familie. De familie Koskamp blijft als aandeelhouders actief betrokken bij de strategische beslissingen en de ontwikkeling van het bedrijf in de huidige snel veranderende Automotive markt.

Voor Liesbeth Koskamp en Bram Teun Koskamp staat één ding centraal: het behoud van het Koskamp DNA. “We hechten veel waarde aan het creëren van een familiale sfeer binnen onze organisatie. Dit betekent dat we een persoonlijke benadering hanteren en zorgen voor korte communicatielijnen binnen ons bedrijf. Onze deur staat altijd open voor een luisterend oor of een goed idee. Iedereen verdient en krijgt dezelfde aandacht. Dat is voor ons belangrijk om ook richting de toekomst onze visie groei te kunnen realiseren”.