Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Bosch Car Service

Bosch Car Service als u het beste wilt voor uw klanten én uw bedrijf

Bosch Car Service is een wereldwijd, merkonafhankelijk full service-werkplaatsconcept van Bosch. In 1921 opende de eerste Bosch-service zijn deuren in Hamburg. In 1999 opende de eerste Bosch-service werkplaats in Nederland. In de afgelopen 100 jaar is er veel kennis opgedaan en is Bosch Car Service in Nederland uitgegroeid tot een werkplaatsformule met meer dan 425 leden.

Als onderdeel van Bosch kent Bosch Car Service diverse voordelen. Bosch maakt bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert deze aan nagenoeg alle autofabrikanten voor de eerste montage. Door de nauwe samenwerking met Bosch bent u altijd op de hoogte van, en heeft u toegang tot, de laatste technische ontwikkelingen. Bosch Car Service heeft ook veel te bieden op het gebied van e-mobility. Zo is er een eigen laadpaal beschikbaar en worden er diverse trainingen aangeboden rondom e-mobility, zoals de training veilig werken aan e-voertuigen.

Als Bosch Car Service conceptpartner ontvangt u technische ondersteuning via de technische hotline, wordt er door middel van trainingsdagen de kennis in de werkplaats op peil gehouden en besteden we aandacht aan de aftersales en de werkplaatsactiviteiten van het autobedrijf. U wordt ondersteund in de marketing en u heeft toegang tot de Marketing Toolkit, boordevol marketingmaterialen. Daarnaast hecht Bosch Car Service veel waarde aan het behoud van de individuele bedrijfsvoering van uw bedrijf.

Bosch Car Service heeft met diverse partners meerdere serviceproducten ontwikkeld, zoals een autoverzekering, autofinanciering, Excellent Garantie en de Bosch Car Service Pechhulp. Het aanbod van deze serviceproducten maakt het full-service werkplaatsconcept compleet.

Meer informatie over Bosch Car Service?