Koskamp CRM - App

“Het Koskamp CRM is de digitale receptionist die uw bedrijf ondersteunt zodat u de maximale aandacht bij uw klant kunt houden.”

Klanttevredenheid en klantloyaliteit is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Een klant binden aan uw bedrijf of regelmatig laten terugkeren wordt steeds lastiger. De APK- en onderhoudsintervallen zijn groter geworden en de noodzaak voor een consument om met de auto naar het autobedrijf te gaan, wordt minder in de beleving van de consument.

Hoe zorgt u er dan toch voor dat de klant opnieuw en regelmatig terugkeert naar uw garage? Door persoonlijk contact met uw klant via het Koskamp CRM en de bijbehorende App!

Met het Koskamp CRM maakt u optimaal gebruik van de klantdata uit uw garagesoftware en krijgt u direct inzicht in:

  • Welke klanten bij u terugkomen;
  • Welke klanten toe zijn aan garagediensten (APK-keuring, onderhoud, etc.);
  • Welke klanten u mogelijk kwijtraakt en wie uw verloren klanten zijn.

U heeft nu in beeld welke acties of klanten aandacht nodig hebben.Wilt u deze klanten persoonlijk benaderen, maar heeft u niet veel tijd met alle risico’s van dien?

Het Koskamp CRM is een communicatiesysteem die volautomatisch uw klant herinnert aan de verschillende garagediensten. Het systeem volgt de klant consequent op met herinneringsmails en sms-berichten. U verrast uw klant op een positieve manier door middel van gerichte en persoonlijke communicatie!

Kortom, u houdt meer tijd over voor offline klantcontact terwijl het Koskamp CRM de continuïteit in uw werkplaats waarborgt.