Wilt u onze app downloaden?

Google Play

AutoCrew

AutoCrew is een Europees, merkonafhankelijk full service-werkplaatsconcept van Bosch. In 2010 is AutoCrew door Bosch overgenomen van ZF Trading GmbH. In tien jaar tijd is AutoCrew in Nederland uitgegroeid tot een werkplaatsformule met meer dan 200 leden. AutoCrew werd in 2017 bekroond tot snelst groeiende formule en won de prijs voor Autobedrijf van het jaar 2017.

Als onderdeel van Bosch kent AutoCrew diverse voordelen. Bosch maakt bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert deze aan nagenoeg alle autofabrikanten voor de eerste montage. Door de nauwe samenwerking met Bosch bent u altijd op de hoogte van, en heeft u toegang tot, de laatste technische ontwikkelingen.

Als AutoCrew-conceptpartner ontvangt u technische ondersteuning via de technische hotline, wordt er door middel van trainingsdagen de kennis in de werkplaats op peil gehouden en besteden we aandacht aan de aftersales en de werkplaatsactiviteiten van het autobedrijf. U wordt ondersteund in de marketing en u heeft toegang tot de AutoCrew-toolkit, boordevol marketingmaterialen.

Een bijkomend voordeel van AutoCrew zijn de serviceproducten, zoals de Pechhulp en de Excellent Garantie. Hiermee maakt u van uw autobedrijf een full-service werkplaatsconcept. Tot slot helpt AutoCrew u om een onafhankelijk autobedrijf te blijven.

Meer informatie over AutoCrew?