Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Google Ads

Google Ads is het adverteermiddel van Google. Door het inzetten van advertenties in Google verzekert u zichzelf van een hele hoge plek in Google. Wanneer mensen bijvoorbeeld in uw regio zoeken op 'APK beurt' en u adverteert op dit woord, dan zal uw website en uw garage naar boven komen. Op deze manier kunt u meer websitebezoekers en uiteindelijk meer klanten in uw werkplaats krijgen.   

Met Google Ads bereikt u dus de mensen die zoeken naar wat u aanbiedt. De specialisten van het Koskamp marketingteam ondersteunen u graag in het opzetten van Google Ads campagnes. Doormiddel van een zoekwoordonderzoek en een analyse van uw aanbod worden er campagnes ingesteld die potentiële klanten te zien krijgen wanneer ze zoeken op dingen die u aanbiedt. 

Google Ads ondersteuning bij Koskamp

  • Specifieke targetmogelijkheden
  • Strategisch meedenken voor gerichte advertenties
  • Professionele display campagnes
  • Meedenken in doelen bepalen en deze vervolgens behalen

Wilt u de kansen en mogelijkheden die Google Ads voor u als garagist biedt ook niet meer missen? Vul dan gauw onderstaand contactformulier in en neem contact op met onze marketingafdeling. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien. 

Meer informatie over Google Ads?