Wilt u onze app downloaden?

Google Play

HaynesPro

Toegang tot alle merkgegevens gebaseerd op OEM-data? HaynesPro WorkshopData biedt u één enkele omgeving met op OEM-gebaseerde technische gegevens van maar liefst 53 merken. HaynesPro stelt gebruikers in staat om service van topkwaliteit te bieden en de OE-garantiedekking, die blijft gewoon geldig! De meeste gegevens zijn niet meer dan twee muisklikken verwijderd, waardoor u snel de beschikking heeft over de informatie.

Electronics

Toegang tot alle merkgegevens gebaseerd op OEM-data. Toepassingen zoals unieke Vehicle Electronic Smart Assistant (VESA) stellen gebruikers in staat niet-factureerbare uren te verlagen door slimme oplossingen en workarounds te bieden voor ingewikkelde problemen. Met de VESA kunnen maximaal zeven foutcodes tegelijk worden ingevoerd, van waaruit het de monteur beschrijvingen van de foutcodes voorlegt, samen met de voorgestelde lijst van te testen componenten. Op basis van de ingevoerde foutcodes verstrekt HaynesPro WorkshopData de monteur tevens gevarieerde tips, afkomstig van gerenommeerde helpdeskorganisaties en vakexperts (SmartCase), Technische Service Bulletins (SmartFix) en terugroep gegevens gekoppeld aan diezelfde foutcodes.

Smart

Besteed minder tijd aan het vinden en verhelpen van veelvoorkomende problemen. HaynesPro WorkshopData Smart bestaat uit twee omvangrijke modules. SmartCase en SmartFix. SmartCase bevat een lijst met veelvoorkomende storingsgevallen inclusief geverifieerde oplossingen en tips van gerenommeerde helpdesk organisaties. Deze module helpt garagisten om snel oplossingen te vinden voor problemen met een bepaald voertuig, en daarom veel tijd en geld te besparen. SmartFix geeft directe toegang tot een groot aantal technische servicebulletins (TSB’s), afkomstig van OEM’s.

✓ HaynesPro helpt automonteurs om storingen snel en gedegen te verhelpen
✓ Krapper wordende winstmarges geven garages minder ruimte voor fouten
✓ Tijd is geld, efficiëntie is de sleutel tot succes en winst
✓ Een jaarabonnement van HaynesPro technische data verdient zichzelf meerdere malen terug

Klik hier om een abonnementen aan te vragen! 

Meer informatie over HaynesPro?