Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Koskamp Test Centrum

Twijfelt u aan de werking van diesel injectoren? Vraag eenvoudig en snel een test aan via onze webshop en laat deze testen in het Test Centrum in Steenwijk.

 Binnen 4 dagen getest en retour geleverd óf uit voorraad nieuwe verstuivers geleverd (volgende werkdag 1e route in huis bij u)
✓ Logistiek middels de Koskamp bezorging
✓ Online altijd inzicht  in de actuele status
✓ Persoonlijk contact met de testuitslagen 

Hoe werkt het? 

  1. Vraag een test aan op Koskamp.nl  
  2. Wij halen de aangevraagde injectoren bij u op met onze eigen bezorging  
  3. Wij transporteren deze naar ons Test Centrum in Steenwijk  
  4. Onze opgeleide medewerkers staan klaar om de test uit te voeren  
  5. Wij bespreken de testuitslag persoonlijk met u  
  6. De injectoren zullen de volgende werkdag (eerste route) bij u retour worden bezorgd 

Klik hier om een test aan te vragen

 

Meer informatie over het Koskamp Test Centrum?

Voorwaarden:

Testuitslag en advies

Koskamp test Diesel Injectoren op een officiële testbank met bijbehorende testwaarden. De uitslag daarvan is een momentopname van het functioneren. De testbank bootst de werking zo goed mogelijk na. Koskamp is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen in de uitslag. Het beoordelen van de uitslag vindt plaats aan de hand van de opgegeven klacht in het voertuig. Het daaruit volgend advies wordt na overleg met u/de klant gegeven. Deze beoordeling en het advies is te allen tijde geheel vrijblijvend en kunnen geen aanspraken op worden gedaan.

Garantie-aanspraken

Op producten met garantie zijn de garantievoorwaarden van toepassing. Bij technisch gecompliceerde producten, zoals turboladers, dieselinspuitsystemen en soortgelijke, ligt de garantiebeoordeling altijd bij de betreffende leverancier. Pas nadat en alleen als deze de garantie geheel of deels is toegekend kunnen er vervangende delen gemonteerd worden. Het enkele feit dat een product binnen de garantietermijn defect is geraakt, geeft geen automatisch recht op garantie. Invloeden van buitenaf als oorzaak of gevolg van de schade of defect zijn uitdrukkelijk uitgesloten van garantie.

Waar betaalt u voor?

Wij halen de aangevraagde injectoren bij u op middels de Koskamp bezorging, vervolgens transporteren wij deze naar Steenwijk en hier wordt er een test uitgevoerd. De testuitslag wordt persoonlijk met u besproken, deze uitslag is tevens terug te vinden in uw Koskamp account. De injectoren zullen de volgende werkdag (eerste route) bij u retour worden bezorgd.