Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Auto Onderhoud Plan

Zorg ervoor dat uw klant regelmatig de werkplaats bezoekt en bouw aan een langdurige klantrelatie met het Auto Onderhoud Plan!

Klanten verbinden aan uw autobedrijf met uw eigen onderhoudsplan? De met Auto Onderhoud Plan samenwerkende autobedrijven doen dat! Autobedrijven die deelnemen sluiten met klanten een abonnement af voor het onderhoud en de pechhulp van hun auto. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze moeten betalen en hebben de autobedrijven een vaste maandelijkse inkomensstroom en de zekerheid van klantenbinding.  

"Auto's die weinig rijden komen nu wel elk jaar langs in de werkplaats."

Meer informatie over Auto Onderhoud Plan? 

Wat houdt Auto Onderhoud Plan in? 

Auto Onderhoud Plan is een formule om klanten te binden aan uw werkplaats. Klanten krijgen voor een vast bedrag per maand onderhoud, pechhulp, apk en winter- of zomercheck aangeboden. Zo blijft het onderhoud betaalbaar voor de klant en zijn er geen onverwachte hoge nota’s voor het reguliere onderhoud. Of het om uw huis, uw telefoon of uw auto gaat, de klant anno nu wil geen verrassingen en wenst de mogelijkheid om een vast bedrag per maand te betalen. Voor autobedrijven is Auto Onderhoud Plan interessant omdat de formule een vast maandelijks inkomen genereert voor de werkplaats, klantloyaliteit garandeert en op het moment dat de klant aan een nieuwe auto toe is.

Inmiddels zijn er bijna 100 autobedrijven die gezamenlijk meer dan 14.000 auto’s hebben aangemeld. Als Partner hoeft u zelf geen marketingcampagnes op te zetten. U wordt volledig bijgestaan. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als al het gereedschap beschikbaar is?

Voor wie is Auto Onderhoud Plan geschikt?

Het onderhoudsplan is voor autobedrijven die zich lokaal willen onderscheiden met een unieke dienst. Autobedrijven die  klanten willen verbinden en tegelijkertijd werken aan een groeiende vaste inkomstenstroom. Kortom, bedrijven die kijken naar de lange termijn met waardevolle langdurige klantrelaties.

"60% meer onderhoudsbeurten met Auto Onderhoud Plan."

Voordelen samenwerken met Auto Onderhoud Plan

  • Volledige exclusiviteit in jouw postcodegebied.
  • Beproefd en vertrouwd concept. Een gepersonaliseerd marketingpakket staat voor je klaar.
  • Netwerk van samenwerkende bedrijven. Partners hebben onderling contact met elkaar en ondersteunen elkaar met raad en daad!

Geen risico’s voor jouw werkplaats én betaalbaar voor jouw klanten.